hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bunalımda olan genç, bağ evinde intihar etti

    Bunalımda olan genç, bağ evinde intihar etti
    expand

    Bunalımda olan genç, bağ evinde intihar etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dinçer AKBİR- Alişan KOYUNCU/KARTEPE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde, bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Salih S. (29), arkadaşının bağ evinde, kendini av tüfeğiyle başından vurarak yaşamına son verdi.
    Bir süredir bunalımda olan Salih S., geçen gün, arkadaşından Çepni Mahallesi Arslanbey Kartepe Caddesi'ndeki bağ evinin anahtarını aldı. Birkaç gündür arkadaşının evinde yalnız başına kalan Salih S.'den yakınları, haber alamadı. Bu sabah saatlerinde, meraklanan yakınları, Salih S.'yi kontrol etmek için eve gitti. Yakınları eve girdiğinde Salih S.'yi kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Salih S.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede ise Salih S.'nin av tüfeğiyle kendini başından vurarak intihar ettiği tespit edildi. İncelemelerin ardından Salih S.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
    Salih S.'nin cenazesinin pazartesi günü, Arslanbey Hayırsevenler Camii'nde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Arslanbey Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow