hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Körfez'de ev ve işyerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

    Körfezde ev ve işyerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı
    expand

    Körfez'de ev ve işyerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KÖRFEZ(Kocaeli)(DHA- KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde ev ve işyerlerinden hırsızlık yapan ve polisin yaptığı operasyonla yakalan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde gerçekleşen hırsızlık olaylarının faillerine göz açtırmadı. 3 ayrı olayda toplam 7 şüpheli gözaltına alındı.
    Mimar Sinan Mahallesi’nde bir tur acentesinde iş yerine giren hırsızlar bin 200 Tl çaldı. Yapılan inceleme ve güvenlik kamera görüntüleri ile kimliği belirlenen bir şüpheli yakalandı. Şahsın, Beykoz’da da yaralama suçundan arandığı belirlendi. Yakalanan şahıs yapılan sorgusundan sonra adli makamlara sevk edildi.
    Ardından ikinci olay Yeni Yalı Mahallesi Midilli Sokak’ta meydana geldi. Açıktan hırsızlık olarak gerçekleşen suçta, bir evin bodrum ve balkonundan hurda toplayanlar tarafından malzemeler çalındı. Yapılan ihbar sonrasında 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili sorgulama tamamlandı ve şahıslar adli makamlara sevk edildiler.
    Üçüncü hırsızlık olayı ise Güney Mahallesi Evrensel Sokak’ta yaşandı. Bir eve giren şahıslar altın ve para çaldılar. Yapılan takip ve araştırma sonrasında olayın failleri olarak 3 şüpheli yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow