hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 ay içerisinde 11 evi soydular

    1 ay içerisinde 11 evi soydular
    expand

    1 ay içerisinde 11 evi soydular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga YANIK/KONYA, (DHA)- KONYA'nın Meram ilçesinde 11 ayrı evden hırsızlık yaptıkları belirlenerek gözaltına alınan 4 şüpheli, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden Muhammet S.'nin (24) amcasının evinden de bir adet dizüstü bilgisayar laptop çaldığı ortaya çıktı.
    Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son 1 ayda Meram ilçesinde bulunan Karahüyük ve Hatip mahallelerindeki 11 evde yaşanan hırsızlık olayları üzerine çalışma başlattı. Polis, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin Ahmet D.(25), kardeşi Fikri D. (23), Muhammet S. (24) ve Muhammet Ali Y. (23) olduğunu tespit etti. Adresleri  belirlenen şüpheliler yakalanarak, gözaltına alındı.
    AMCASININ EVİNİ BİLE SOYMUŞ
    Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, suçlarını itiraf etti. Şüphelilerin girdikleri evlerden çaldıkları televizyon, dizüstü bilgisayar laptop, ziynet eşyaları ve güvenlik kamera sistemlerini sattıkları belirlendi.  Şüphelilerden Muhammet S.'nin amcasının evinden de bir adet dizüstü bilgisayar laptop çaldığını itiraf ettiği bildirildi. Şüpheliler, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow