hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akşehir Belediye Başkanına tebrik ziyareti

    Akşehir Belediye Başkanına tebrik ziyareti
    expand

    Akşehir Belediye Başkanına tebrik ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye BaşkanıSalih Akkaya’nın yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretleri başladı.
    Başkan Akkaya, ziyaretler kapsamında Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Memur-Sen Akşehir Temsilcisi Ferhan Ekici, Mermur-Sen’e bağlı diğer sendika temsilcileri, Akşehir Spor Kulübü yönetimi ve futbolcuları, AK Parti Kadın Koları Başkanı Yüksel Erkan ve üyelerini, Akşehir Belediyesi birim müdürleri ve personelini Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Akşehir Temsilcisi Kamil Balcı ve üyeleri ile çok sayıda vatandaşı ağırladı.
    Belediye Başkanı Salih Akkaya, ''Bizler hizmet için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, ilçe teşkilatım ve personelimle beraber, Akşehir halkımıza en güzel hizmetleri vermeye en güzel projeleri üretmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz,  bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Halka hizmet hakka hizmet düsturu, ve gönül belediyeciliği anlayışı ile Akşehir’e bir dönem daha hizmet etmek bizim için bir şereftir. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri Cenabı Allah’ın izniyle yapma çabası içinde olacağız” dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow