hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Atmatıkla' projesinde ilk geri dönüşüm atıkları teslim alındı

    Atmatıkla projesinde ilk geri dönüşüm atıkları teslim alındı
    expand

    'Atmatıkla' projesinde ilk geri dönüşüm atıkları teslim alındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediyesi’nin, 'Atmatıkla' adlı ödüllü geri dönüşüm projesi kapsamında ilk geri dönüşüm atıkları teslim alındı.
    Yarenler Mahallesi Mumcu Sokakta oturan  Mehmet Han Sayın, proje kapsamındaki uygulamayı telefonuna indirerek  11,5 kg kağıt ve 5 kg atık pil olduğunu bildirdi. Belediye ekipleri de Sayın'ın evine giderek atıkları teslim aldı. Sayın’a teslim etmiş olduğu geri dönüşebilen atıklar karşılığı 1287 puan yüklendi.  
    Akşehir Belediye Başkanı  Salih Akkaya, projenin Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, ''Başlattığımız 'Atmatıkla' projemiz Türkiye’de ilk olan bir proje ve bu projemiz kapsamındaki ilk bildirimde, Mehmet Han Sayın isimli hemşehrimiz tarafından yapılmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki projemiz kapsamında tüm değerli hemşehrilerimiz bu uygulamayı kullanıp bildirimde bulunacak, bu sayede de hem çevreye duyarlı olup ekonomiye katkı sağlayacaklar, hem de geri dönüşebilen atıklardan kazandıkları puanlar ile çeşitli promosyonları kazanabilmenin keyfini yaşayacaklar” dedi.
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow