hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Akkaya, öğrencilerle bir araya geldi

    Başkan Akkaya, öğrencilerle bir araya geldi
    expand

    Başkan Akkaya, öğrencilerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR, (Konya) (DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, 'Kariyer Günleri' kapsamında düzenlenen programda lise öğrencileriyle bir araya geldi. 
    Akşehir İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen programa okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kendisinin de 1984 yılında aynı okuldan mezun olduğunu belirten Salih Akkaya, "Hayattaki başarının sırrı düzenli çalışmak ve gayret etmektir. Ülkemiz son yıllarda dünyadaki önemli ve prestijli ülkeler arasında yer alıyor.  Gayret ederseniz, pes etmezseniz her şeyde başarılı olursunuz. Son dönemlere kadar ülkemiz az gelişmiş ülkeler kategorisindeydi ama elhamdülillah şu anda ülkemiz savunma sanayinde birçok silahını kendisi üretiyor.  Geçtiğimiz Konya mitinginde Cumhurbaşkanımız açıkladı; şu anda kendi savunma sanayimizde kendi ürettiğimiz ürün sayısı 65 olmuş. Bu insanımızın azmi, gayreti ve çalışmasıyla oluyor. Sizlerde böyle gayret eder, çalışır ve azim gösterirseniz ülkemiz daha da ilerilere giderek dünyada söz sahibi olmaya devam eder.” dedi.
    Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan ve onların isteklerini dinleyen Başkan Akkaya’ya etkinlik sonunda Okul Müdürü Muammer Ak tarafından okuldaki 3 boyutlu yazıcıyla yapılan bir isimlik ve plaket takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow