hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karatay Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi

    Karatay Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi
    expand

    Karatay Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Mehmet IŞIK/KONYA,(DHA)- KARATAY Belediyesi, geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde başlattığı çanta-kırtasiye malzeme desteğini bu yıl da verecek ve öğrencilerin hediyeleri, okulların başladığı ilk gün masalarında olacak. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Öğrencilerin geleceğe hazırlanması adına ne gerekiyorsa Karatay Belediyesi olarak yapmaya devam edeceğiz. Çünkü onların her bir başarısı bu ülkenin başarısı ve ilerlemesi olacaktır.” dedi. Fiziki ve altyapı belediyecilik çalışmalarıyla ilçeyi farklı bir noktaya taşıyan Karatay Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarıyla da Karatay’ın eğitimdeki başarısına önemli katkılar sağlıyor.
    2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde ailelerin eğitim yükünü azaltmak amacıyla Karatay’da birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye malzemesi desteği veren Karatay Belediyesi, söz konusu projeyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde de ailelerin yanında olacak.
    Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Karatay’daki bütün ilkokullarda eğitim hayatına ‘merhaba’ diyecek 8 bini aşkın öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi desteği vereceklerini söyledi. Başkan Hasan Kılca, “İlçemizdeki bütün ilkokullarda eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerimizin tamamının, yani 8 bini aşkın öğrencimizin çanta ve kırtasiye ihtiyacını bu yıl da Karatay Belediyesi olarak bizler karşılıyoruz. Bu projemizi geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde başlatmıştık. Gerçekten de çocuklarımız kadar bizleri de mutlu eden ve heyecan duyduğumuz bir projemiz oldu. Salgın dolayısıyla yeni eğitim dönemi biraz gecikti ama bu yıl da yavrularımızın heyecanı ve coşkusuna ortak olmak istedik. Bu gerçekten bambaşka bir duygu. İlçemizdeki 8 bini aşkın öğrencimizin hediyeleri okulların ilk gününde sıralarında bekliyor olacak.''diye konuştu. 
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow