hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karatay'da LGS ve YKS öncesi okullar dezenfekte ediliyor

    Karatayda LGS ve YKS öncesi okullar dezenfekte ediliyor
    expand

    Karatay'da LGS ve YKS öncesi okullar dezenfekte ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Mümin KARACA/KONYA,(DHA)- KONYA'da Karatay Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı(LGS) öncesi sınavın yapılacağı okulları dezenfekte ediyor. 
    Karatay Belediyesi’nin koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmeye başlandığı ilk günden itibaren insan sağlığının korunmasına yönelik ilçe genelinde başlattığı kapsamlı hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları kesintisiz sürüyor. Bu kapsamda hafta sonu gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı(LGS) ve 27-28 Haziran’daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) öncesinde Karatay Belediyesi tarafından sınavın yapılacağı okullarda dezenfekte çalışması başlatıldı.  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, öğrencilerin eğitim hayatını ve geleceğini büyük ölçüde belirleyecek LGS ve YKS öncesinde bütün okullarda sağlıklı bir ortam oluşturmak için dezenfeksiyon çalışması başlattıklarını belirterek amaçlarının öğrenciler için sağlığı ve güvenli ortamı oluşturmak olduğunu söyledi.
     Kılca,''Yavrularımızın sağlığı her şeyden önemli. Dolayısıyla bizler de bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu sınava girecek öğrencilerimize sağlıklı, güvenli ve ferah bir ortam sunmak istiyoruz. Bunun için de sınavlardan önce tüm okullarımızı dezenfekte ediyoruz. Ekiplerimiz okullarda ve sınıflarda detaylı bir dezenfekte çalışması yürütüyor. Öğrencilerimizden tek isteğimiz, sınavlarına konsantre olmaları. ''dedi. 
    FOTOĞRAFLI 

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow