hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meram Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi

    Meram Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi
    expand

    Meram Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     KONYA,(DHA) MERAM Belediyesi  son üç yılda ulusal ve uluslararası şampiyonalarda    başarılara imza atan Meram Belediyespor Kulübü sporcularını ödüllendirdi. Spor camiasının önemli isimlerini buluşturan ödül töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Artık sporun kalbi Meram’da atıyor” dedi.
    Son üç yılda ulusal ve uluslararası şampiyonalarda mücadele ederek madalyalar kazanan Meram Belediyesporlu sporcular ödüllendirildi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen törene Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve davetliler katıldı. 
    Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yapılan yatırımların ardından ilçenin pek çok güzel sıfatının yanına artık bir de ‘Spor Kenti’ ünvanının eklendiğini belirtti.  Kavuş, “Son üç yıl içinde belediyemizin kapıları tüm gençlerimize sonuna kadar açık olmuştur. Belediyemizin kapıları derken kastım sadece hizmet binamızın kapıları değil. O zaten herkese her daim açık. Asıl kastettiğim şey belediyemizin hizmet kapıları ve tüm imkanlarıdır. Tüm benliğimizle ve tüm birimlerimizle gençliğe en iyi hizmeti verebilmek, onlara güzel bir gelecek hazırlamak, gençlerimizin kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak, hayallerini gerçeğe dönüştürebilmeleri ve hedeflerine ulaşabilmeleri için, onlara her türlü desteği veriyor ve gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışıyoruz. Geçtiğimiz üç yılda, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin eğitimlerinin yanında spor yatırımlarını da fazlasıyla önemsedik. Geldiğimiz noktada, şunu da rahatlıkla söyleyebilirim; ‘Artık sporun kalbi de Meram’da atıyor’ Tüm bu spor yatırımlarımızın belki de en güzel meyvesi Meram Belediyesporumuz oldu. Bu vesile ile başarılı olan tüm sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini yürekten kutluyor, başarıların devam etmesini temenni ediyorum. Sporcularımızın daha nice başarılarla bizlerin iftihar kaynağı olmayı sürdüreceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu. Protokol konuşmalarının ardından 2019 yılından bu yana ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Meram’ı başarıyla temsil ederek madalya kazanan Meram Belediyesporlu sporculara ödülleri protokol tarafından verildi. (DHA) 
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow