hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meram'a 6 yeni emekliler lokali

    Merama 6 yeni emekliler lokali
    expand

    Meram'a 6 yeni emekliler lokali

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)- MERAM Belediyesi tarafından farklı mahallelere yapılan 6 emekli konağı hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ''Her kesime dokunan hizmet üreten Meram Belediyesi olarak toplumumuzun kıymetlileri büyüklerimizin mutluluğu için ne yapsak azdır.''dedi.  
    Meram Belediyesi’nin ilçe genelinde kazandırdığı 6 yeni ve baştan sona yenilediği 5 Emekli Lokali düzenlenen törenle hizmete  açıldı.  Alpaslan Emekli Lokali’nde gerçekleştirilen törene Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve davetliler katıldı. 
    Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,   lokallerin, emeklilerin sosyal hayatlarına önemli katkı sunduğunu ifade  ederek, ''Bu lokaller fonksiyonları itibariyle büyüklerimizin hayatın içinde olmalarına ve deneyimlerini bizlerle ve birbirleriyle paylaşmalarına, hemşehrilik ve komşuluk bağlarının güçlenmesini sağlıyor, hayatlarının en verimli çağını yaşayan büyüklerimizin buralarda fikir alışverişinde bulunmasının ve zamanlarını en güzel şekilde geçirebilmelerinin önünü açıyor. Buralar, sadece eski dostların buluştuğu ve anıların paylaşıldığı yerler değil, yeni dostlukların kurulduğu ve yeni anıların yaşandığı yerler olarak sosyal hayatta önemli bir açığı kapatıyor. İşte bu sebeplerle, temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sağlıktan spora, sanattan kültüre kadar pek çok alanda, gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız başta olmak üzere toplumun her kesimine  dokunan hizmetler üreten Meram Belediyesi olarak toplumumuzun en değerli kesimlerinden biri olan büyüklerimizin mutluluğu için bu lokalleri hayata geçirdik” diye konuştu. 
    Kavuş, Çomaklı, Çarıklar ve Loras Emekliler Lokallerine, Kovanağzı, Uluırmak, Alparslan, Konevi, Lalebahçe ve Karahüyük Emekli Lokallerini kazandırdıklarını ve Ertuğrulgazi, Melikşah, Gödene, Havzan, Osmangazi Emekli Lokallerini de yenileyerek hizmete sunduklarını kaydetti. 
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow