hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri Bayramlaştı

    Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri Bayramlaştı
    expand

    Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri Bayramlaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet IŞIK/KONYA,(DHA) - KONYA Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyeleri tarafından Ramazan Bayramı dönüşü ilk mesai gününde belediye çalışanlarına yönelik bayramlaşma programı düzenlendi.

     

    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının ve bayramın Konya’da sorunsuz geçmesi için gösterilen gayretten dolayı çalışanlara teşekkür etti.

    YENİ DÖNEMDE BÜYÜK BİR UYUMLA ÇALIŞACAĞIZ

    Yeni bir dönemin başlangıcında olduklarını ifade eden Başkan Altay, “31 Mart seçimlerinden sonraki ilk bayramlaşma programındayız. Konyalılar bize çok büyük destek verdi. Büyükşehirler sıralamasında birinci, il sıralamasında ikinci olduk. Onun için ne kadar gayret sarf etsek, ne kadar hizmet etsek az. Bu dönemin bir başka güzelliği de birlikte uyumlu çalışabileceğimiz bir ekibin olması. 31 İlçenin tamamında belediye başkanlarımızla büyük bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz ama özellikle merkezde Meram, Karatay ve Selçuklu belediye başkanlarımızla oluşturduğumuz koordinasyonun sadece belediye başkanları düzeyinde değil, tüm çalışma arkadaşlarımız düzeyinde oluşmasından mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

    BU ŞEHRE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞEREF VE GURUR

    Benim Şehrim sloganıyla çok önemli projeler açıkladıklarını anımsatan Başkan Altay konuşmasına şöyle devam etti: “Yeni bir vizyon ortaya koyduk ve bu vizyonu oluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Konya bir kadim şehir. Hz. Mevlana’nın, Sultan Alaeddin’in şehri. Bu şehre hizmet etmek bizim için büyük bir şeref ve gurur. Konya, inşallah sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olacak. Hep birlikte Konya’yı geleceğe taşıyacağız.”

    AMACIMIZ KONYA’NIN MARKA DEĞERİNİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK

    Konya Büyükşehir Stadyumu’nda A Milli Futbol Takımının Fransa karşısında elde ettiği zaferin Türkiye için ikinci bir bayram olduğunu vurgulayan Başkan Altay, “Özellikle Türkiye-Fransa maçında Konyalıların gösterdiği destekle Milli Takımımızın elde ettiği başarı tüm Türkiye’de ses getirdi. İnşallah Milli Takımımız bundan sonra da çok önemli başarılara şehrimizde imza atacaktır. Amacımız Konya’nın marka değerini hak ettiği yere getirmek. Çünkü Konya belediyecilikte bir marka. Konya Anadolu’nun en güzel şehirlerinden birisi ve gelecek çok daha iyi olacak inşallah” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow