hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meram Belediyesporun kick bokscuları Konya'ya 5 madalya getirdi

    Meram Belediyesporun kick bokscuları Konyaya 5 madalya getirdi
    expand

    Meram Belediyesporun kick bokscuları Konya'ya 5 madalya getirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SALİH BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA) – ANTALYA’da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda Meram Belediyespor’un sporcuları 30 ülkeden 1600 sporcunun katıldığı Avrupa Kupasında 5 madalya kazandı.

    8-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda ay-yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil eden Meram Belediyesporlu kick boksçular, 1600 sporcu arasından 5 madalya alarak Konya’ya döndü.

    Sporcuların gösterdikleri yüksek performanslar ve aldıkları başarılı sonuçlarla gururlandıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram Belediyesi olarak gençliğe ve spor aktivitelerine verdiğimiz desteğin karşılığında aldığımız bu başarılar kadar bizi gururlandıran başka bir şey yok. Sporcularımızın aldığı bu sonuçlarla kulübümüzün ve ilçemizin ismi başarıyla birlikte anılmaktadır. Biz de spora, sporcuya ve gençliğe verdiğimiz desteği alınan her geçen gün biraz daha artırmaya hemşerilerimizi ve çocuklarımızı spora teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow