hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: 'Günümüzü çocuklarımızdan emanet aldık'

    Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: Günümüzü çocuklarımızdan emanet aldık
    expand

    Pankobirlik Genel Başkanı Konuk: 'Günümüzü çocuklarımızdan emanet aldık'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adem YILDIZ/KONYA,(DHA) - Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Konuk, "Ulusal Egemenlik Bayramını istikbalimizin garantisi çocuklarımıza emanet eden bir milletin fertleri olarak, bu günümüzü çocuklarımızdan emanet aldığımızın bilincindeyiz. İstikbalimizin garantisi çocuklarımızın gelecekte hür ve mutlu yaşayacakları bir vatan için siyasi egemenliğin ekonomik bağımsızlıkla taçlandırılması gerektiğine de inanıyoruz" dedi.
     Genel Başkan Konuk, "İstiklal ve ulusal egemenlik mücadelemizin önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. 101 yıl önce Türk Milletinin tarihinde yeni bir dönem başlatan Millet Meclisimizin açılışının yıl dönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, salgınla verdiğimiz mücadeleden bir an önce milletimizin sağlığını muhafaza ederek çıkarak, omuz omuza ve bir arada coşku ile kutlamayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

    'GÜNÜMÜZÜ ÇOCUKLARIMIZDAN EMANET ALDIĞIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ'

    Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, "Bugünün küresel dünyasında siyasi egemenlik tek başına yetmemektedir. Askeri güç kadar başka alanlarda da güçlü olmak milletler için hayati önemdedir. Finanstaki gücünüz kadar, tarımsal ve gıda üretimindeki gücünüz de hayati önem taşımaktadır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow