hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Recep Konuk: Bayram kucaklaşmaları gönülden gönüle yapılacak.

    Recep Konuk: Bayram kucaklaşmaları gönülden gönüle yapılacak.
    expand

    Recep Konuk: Bayram kucaklaşmaları gönülden gönüle yapılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KONYA,(DHA)- PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Kurban Bayramı dolayısıyla  yayınladığı mesajında, ''Bu bayramda gönüller bir bedenler mesafeli olacak. Bayram kucaklaşmaları gönülden gönüle yapılacak. Belki kapılar bayram ziyaretleri için daha az açılıp kapanacak, gönül kapıları telefonlarla, dualarla daha çok çalınacak, hep açık tutulacak.''dedi. 
    Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, yayınladığı bayram mesajında üreticilerin bayramını kutladı. Konuk, ''Bugün bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Herkesin bayramını tebrik ediyor, rahmet ve bereketiyle gelen bayramın, ülkemize, milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, bayramla birlikte ve bayram vesilesiyle gelecek iklimin bayramdan sonra da ülkemizde sürmesini temenni ediyorum.''dedi.
    Konuk, ''Bu bayramda, manevi dünyamızda yaşadığımız sevinç, coşku, huzur ve heyecanı maalesef salgın nedeniyle Ramazan Bayramı’nda da olduğu gibi sosyal hayatımızda eş dost akrabalarımızla eski bayramlardaki gibi gönüller bir bedenler yan yana yaşayamayacağız. Bu bayramda gönüller bir bedenler mesafeli olacak. Bayram kucaklaşmaları gönülden gönüle yapılacak. Belki kapılar bayram ziyaretleri için daha az açılıp kapanacak, gönül kapıları telefonlarla, dualarla daha çok çalınacak, hep açık tutulacak. Cumhurbaşkanımızın, Sağlık Bakanımızın ısrarla söylediği gibi biraz daha sabredeceğiz, biraz daha tedbirlere uyacağız. Çocuklarımızın, büyüklerimizin, milletimizin sağlığı söz konusu olunca azami gayreti göstereceğiz, bu herkesin herkese karşı sorumluluğu. Bir süre daha dikkat edeceğiz. Alıştığımız gibi davranmayacağız ki, alıştığımız gibi davranacağımız günlere, geleneklerimize göre kutlayacağımız, hem gönüllerin bir, hem bedenlerin yan yana olacağı bayramlara bir an önce kavuşacağız” şeklinde konuştu.
    Konuk, ''Salgın nedeniyle mesafeli, 86 yıl sonra Ayasofya Camiinde kılınacak ilk Bayram Namazı nedeniyle bir başka heyecanla karşıladığımız bu Kurban Bayramı’nda da yaptığı ibadetin, ettiği duanın sevabını dahi adını bilmediği kardeşlerine sadece kendi coğrafyası ile de sınırlamadan hediye eden, her duasını sadece kendisi için değil yakınlarından başlayarak herkes ve her yer için hayır dilekleri ile bitiren milletimiz, paylaşma, dayanışma, yardımlaşma hasletlerimizle mutluluğu, huzuru, kardeşliği, sevinci ve bayramın bereketini her yere, her köşeye ve her kişiye ulaştıracak ve salgın nedeniyle olan mesafeyi, maddi manevi yoksunlukları gönülden gönüle kuracağı köprüler ile aşacaktır.''dedi.   
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow