hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    STK'lardan Başkan Tutal'a ziyaret

    STKlardan Başkan Tutala ziyaret
    expand

    STK'lardan Başkan Tutal'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR(Konya),(DHA) - SEYDİŞEHİR  Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Cumhur İttifakının Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tutal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

    Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyarete  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Soner Güler, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar, Suğla Su Ürünleri Başkanı Mustafa Aşkayanar ve Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı.

    Seydişehir'e birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Hepimizin isteği memleketimize  hizmet etmek.  İyi niyetli çalışanların Allah yardımcısı olur. Sizlerde bu süreçte iyi niyetinizi bozmadan  her zaman bizlerin yanında oldunuz ve çalışmalarımıza destek verdiniz. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi beka kelimesi sık sık kullanılıyor. Bu noktada Seydişehir’in bekası ve vatandaşlarımızın hukukuna sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen  STK üyelerimize ve tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Seydişehir’imiz için şu ana kadar hep birlikte  hizmet ettik. Bundan sonra daha da güçlenerek yeni hizmetler için emin adımlarla Allah’ın izniyle yeniden geliyoruz" dedi.

    Seçim çalışmalarının yanı sıra, belediye hizmetlerinin de  aksamadan devam edeceğini  kaydeden Başkan Tutal, “özellikle termal çalışmalarında önemli gelişmeler oluyor. Bir aksilik olmazsa yakın zamanda yine büyük bir termal tesisin temelini atacağız’’ diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow