hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minik sporculardan şehit ailesine anlamlı ziyaret

    Minik sporculardan şehit ailesine anlamlı ziyaret
    expand

    Minik sporculardan şehit ailesine anlamlı ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ercan KOLKU/EMET(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA’nın Emet ilçesi Emet Belediyespor kulübü U-11 takımı sporcuları, lig maçı için gittiği Simav ilçesinde maç sonrası geçen hafta Tunceli’de şehit düşen Şehit Jandarma Uzman çavuş Emre Uçkan’ın mezarına ve ailesine ziyarette bulundu.

    Tunceli kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Emre Üçkan (26), memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy'de geçen hafta son yolculuğuna uğurlanmıştı. U-11 lig maçı için Kütahya’nın Simav ilçesine giden Emet Belediyepsor U-11 takımı teknik direktörleri Eftal Ülker ile birlikte şehit Emre Uçkan’ın mezarını ve ailesini ziyaret etti. Şehit uzman çavuşun babası Mustafa, annesi İftadiye ve ağabeyi Oğuz Uçkan’ı ziyaret eden minik futbolcular, üzüntülerini ifade ederek şehit ailesine baş sağlığı diledi.

    Emet Belediyespor teknik direktörü Eftal Ülker, şehit Uçkan ile geçmiş yıllarda futbol oynadıklarını belirterek, “Şehidimiz Simav genç yurdu takımında futbol oynarken bizlerde Emetspor’da top oynuyorduk. Birlikte maçlarımız, dostluklarımız oldu. Bugün de U-11 takımımızla geldiğimiz ilçemizde şehidimizin mezarını ziyaret ederek dualarımızı gönderdik. Şehidimizin Ailesini de ziyaret ederek, belediye başkanımız Hüseyin Doğan’ın taziyelerini iletip, ellerini öptük. Minik futbolcularımızın ziyaretinden memnun olan ailemizle acılarını paylaşmaya çalıştık. Tekrar şehidimize Yüce Allahtan rahmet diliyor, ailesine sabırlar vermesini temenni ediyoruz” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow