hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Akçadurak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı

    Başkan Akçadurak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü karanfil dağıtarak kutladı
    expand

    Başkan Akçadurak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret edip, karanfil verdi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

    Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kadınlara karanfil dağıtarak kutlayan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, bu geleneği bozmadı. Akçadurak, ilçe merkezi başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarında, Gediz Organize Sanayi Bölgesi ve civarda bulunan işyerlerinde çalışan kadınları ziyaret edip, karanfil dağıtarak Dünya kadınlar Günü'nü kutladı.

    Üzerinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun' yazısı bulunan karanfilleri dağıtan Belediye Başkanı Akçadurak'a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük, Gediz Belediye Meclis Üyeleri Şule Bilgili ve Gülşen Şener Erkan eşlik etti.

    Ayrıca belediye tarafından oluşturulan ekiplerce kent merkezindeki hastane, okul, yurt, sağlık ocakları, resmi kurum ve kuruluşlar ile özel kurum, kuruluş ve teşekküllerde çalışan kadınlara karanfil dağıtımı yapıldı.

    Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, kadın istihdamının artmasının ekonomik kalkınma ve gelişmede büyük bir öneme sahip olduğuna inandığını belirtip, "Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.

    Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow