hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esnaflardan 'İmkanı Olan Koysun, İhtiyacı Olan Alsın' kampanyası

    Esnaflardan İmkanı Olan Koysun, İhtiyacı Olan Alsın kampanyası
    expand

    Esnaflardan 'İmkanı Olan Koysun, İhtiyacı Olan Alsın' kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, Gediz Kapalı Pazaryeri'nde bulunan esnaflar tarafından koronavirüs salgını nedeniyle 'İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' kampanyası başlatıldı.

    Koronavirüs salgını nedeniyle haftada bir günden üç güne çıkarılarak pazartesi, çarşamba ve cuma günleri kurulmaya başlanan Gediz Kapalı Pazaryeri'nde, esnaflar tarafından ihtiyaç sahipleri için başlatılan 'İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' kampanyası kapsamında yardım tezgahı kuruldu. Kampanya yardım tezgahına yardımsever esnaflar tarafından destek gördü. İhtiyacı olan vatandaşlar, tezgaha bırakılan sebze ve meyve gibi gıda maddelerini ücret ödemeden alıp ihtiyacını karşılayabiliyor.

    AK Partili Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "İlçemiz pazaryerinde bulunan esnaflarımız tarafından ihtiyaç sahipleri için 'İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' yazılı slogan ile tezgah oluşturuldu. Esnaflarımız, tezgaha koydukları meyve ve sebzelerle büyük dayanışma örneği sergilemiştir. Koronavirüs salgını nedeniyle dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde devletimize, halkımıza ve sağlık çalışanlarımıza yapılan yardımlar çok değerli. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. İnşallah bu zorlu süreci millet ve devlet olarak el birliğiyle atlatacağız" dedi.

    Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow