hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Önder Gediz'e veda etti

    Kaymakam Önder Gedize veda etti
    expand

    Kaymakam Önder Gediz'e veda etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KÜTAHYA'nın Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Resmi gazetede yayımlanan kararname ile atandığı Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine başlamak üzere yaklaşık üç yıldır görev yaptığı Gediz'e veda etti.

    Kaymakamlık Binası önünde düzenlenen veda törenine; AK Partili Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Kavasoğlu, Gediz İlçe Jandarma Komutan Jandarma Teğmen Yaşar Türker, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce, Gediz İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, daire amirleri, şehit yakınları ve muhtarlar katıldı.

    Kaymakam Muhammet Önder veda konuşmasında, "Kıymetli Gedizliler, yaklaşık üç yıl önce başladığım Gediz Kaymakamlığı görevimden, 14 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanan Kararname ile Gaziantep Vali Yardımcısı olarak atanmam nedeniyle 21 Temmuz tarihinde aranızdan ayrılıyorum.

    Gediz'de görev yaptığım süreçte adalet, hakkaniyet, şeffaflık ve ulaşılabilirlik ilkelerini etkin bir şekilde işletmeye, toplumun tüm kesimlerini kucaklamaya çalıştım. Görev süremde Gediz'e en iyi hizmeti sunabilmenin gayreti ve çabası içerisindeki çalışmalarımızda, işbirliği, güç ve gönül birliği yaptığım her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyor, her yönüyle kalbimde seçkin ve özel bir yere sahip Gediz'de görev yapmış olmanın onuruyla tüm hemşerilerime sağlık, afiyet ve huzur dolu bir yaşam diliyorum" dedi.

    Kaymakam Önder, şöyle devam etti:

    "Görev yaptığım üç yıl boyunca burada güzel günlerimiz oldu. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin" diyerek veda etti.

    Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak da "Gediz'in değişimi ve gelişimi noktasında uyumlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Son Kararname ile Gaziantep Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Muhammet Önder'e yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemiz için yapmış olduğu katkılardan dolayı şahsım ve Gediz halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

    Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow