Kütahya haberleri
Kütahya’da uyuşturucu operasyonuna 4 gözaltı

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA,(DHA)- KÜTAHYA’ya polis ekiplerince takibe alınarak durdurulan araçta 235 gram bonzai, 32 gram metamfetamin ve 56 adet sentetik hap ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Plakası belirlenen ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil bir süre takip edildikten sonra kent girişinde durduruldu. Araçta yapılan aramada 300 gram bonzai maddesi, 50 gram metamfetamin, 70 adet sentetik hap ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam aparat ele geçirildi. Araçtaki M.K., M.Y. S.T. ve E.S. gözaltına alınırken, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ‘uyuşturucu madde ticareti’ suçlamasıyla ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.