hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kütahya'daki kazalar MOBESE kamerasında

    Kütahyadaki kazalar MOBESE kamerasında
    expand

    Kütahya'daki kazalar MOBESE kamerasında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA) - KÜTAHYA'da meydana gelen 3 farklı trafik kazası, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına kaydedildi. Görüntüler, Emniyet Genel Müdürlüğü'nce 'hız kurallarına uysalardı, bu kazalar olmayabilirdi' notuyla paylaşıldı. 
    Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, Kütahya’da meydana gelen ve MOBESE kameralarına kaydedilen görüntüleri 'hız kurallarına uysalardı, bu kazalar olmayabilirdi' notuyla paylaştı. Görüntülere anbean yansıyan kazaların ilkinde, aşırı hızlı giden otomobil, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle orta refüjdeki ağaçlara çarptı. Gaybiefendi Musalla Caddesi'nde ise iki otomobil, kavşakta geçiş üstünlüğü kuralını ihlal edip, çarpıştı.
    MOBESE kameralarının görüntülerine yansıyan diğer kazada ise ismi açıklanmayan kadın 75'nci Mahallesi Dumlupınar Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, gelen otomobili fark etmedi. Bunun üzerine otomobilin aynası kadına çarptı. Kazada hafif yaralanan kadının yaşadığı şoku atlatmak için yol kenarına oturup bir süre beklemesi görüntülere yansıdı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow