hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tavşanlı'da süs tavukları mezatına büyük ilgi

    Tavşanlıda süs tavukları mezatına büyük ilgi
    expand

    Tavşanlı'da süs tavukları mezatına büyük ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları mezatı yapılırken, süs tavukları büyük ilgi gördü.

    Yıldırım Beyazıt Mahallesi düğün salonunda gerçekleştirilen mezata Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyon Başkanı Özcan Çetin, Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Naci Eraslan, çevre illerden ve ilçede bulunan süs tavukları sevenleri katıldı. İlk mezat Tavşanlı Dernek yararına gerçekleştirilirken 3 tavuk ve 1 horoz 3 bin 750 liraya alıcı buldu. Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu Başkanı Özcan Çetin, mezata bir çok ilden katılım olduğunu ifade ederek, “Türkiye'nin birçok ilinden katılımcılar oldu. Amaç süs tavuklarının ve bahçe hayvanlarının çeşitliliğini arttırmak" dedi.

    Mezat izlemek için etkinliğe katılan Hasan Hüseyin Çakmak ise “Gerçekten bu tür etkinliklere de ihtiyacımız var. Oğlumla birlikte geldik ve farklı süs tavukları görme imkanımız oldu. Hafta sonumuzu güzel bir şekilde değerlendirmiş olduk." Şeklinde konuştu. Mezata katılan süs tavukları büyük ilgi gördü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow