hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinli'den miting teşekkürü

    AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinliden miting teşekkürü
    expand

    AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinli'den miting teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Şubat günü gerçekleşen mitingine katılım gösteren Manisalılara teşekkür etti.

    AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Şubat Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı ve mitingine katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti. İl Başkanı Mersinli, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların 17 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı miting günü de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını öne sürerek, şöyle dedi:

    "Manisa, 21 Şubat günü dünya lideri, mazlumların umudu, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlamış ve zillet ittifakına gereken cevabı en net haliyle vermiştir. Manisalılar yine yeniden bir tarih yazmıştır. Yaklaşık 40 bini aşkın kişinin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı o gün Cumhur İttifakı sevdalılarıyla hınca hınç dolmuştur. Mitinge katılım, yaşanan coşku ve heyecan, Manisalı hemşehrilerimizin Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha göstermiştir. Manisa 31 Mart günü Büyükşehir'de Cumhur İttifakı adayımız Cengiz Ergün'ü, diğer ilçelerde de yine aynı şekilde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyerek Spil Dağı'nda Türk bayrağını dalgalandıracaktır. AK Parti teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, 17 ilçe başkanımıza, MHP il başkanımıza ve teşkilatlarına, 17 ilçe belediye başkanı ve başkan adaylarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza tek tek teşekkür ediyorum. Böylesi önemli bir seçim için hep birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz ve önce millet, önce memleket diyoruz" dedi.

    Cemil SEVAL / MANİSA, (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow