hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akhisar Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ile başladı

    Akhisar Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ile başladı
    expand

    Akhisar Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ile başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'ın Akhisar ilçesinde, 5 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Akhisar'da yaşanan 5.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle 4 gün sürecek festivalin kortej yürüyüşüne katılım beklenen düzeyde olmadı.

    Akhisar Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşüne AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ulusoy ilgili birim çalışanları, festival tertip komitesi üyeleri ve bazı oda başkanları katıldı. Atatürk Parkı önünden başlayan kortej yürüyüşüne dün saat 22.22 meydana gelen ve merkez üssü Akhisar'ın kırsal ilçesi Musalı Mahallesi olan Ricter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Akhisarlılar'ın ilgili düşük oldu. Eski Tren Garı, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi güzergahının takip edildiği yürüyüş Şükran Ayaz Şadırvan mevkisinde sona erdi.

    Yürüyüşün sonunda Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Mehmet Ulusoy birer konuşma yaptı. Ardından katılımcılar Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası tarafından irmik helvası dağıtıldı.

    4 gün boyunca Akhisar'daki 111 esnafın ve şirketin alışverişler için cazip hediye indirimlerin yapılacağı 5 yıl aradan sonra yapılan Akhisar Alışveriş Festivali 26 Ocak Pazar günü Belediye Hizmet binası önünde Ece Seçkin'in vereceği konserle sona erecek. Ayrıca festival boyunca ilçenin değişik yerlerinde konserler, özellikle çocuklar için çeşitli etkinler yapılacak.

    Haldun AKYÜZ / AKHİSAR (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow