hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmam Hatipli öğrencilerden hastalara manevi destek

    İmam Hatipli öğrencilerden hastalara manevi destek
    expand

    İmam Hatipli öğrencilerden hastalara manevi destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Alaşehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret edip, manevi destek verdi.

    Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri mesleki uygulama ve staj çalışmaları çerçevesinde, 'manevi danışmanlık hizmetleri' adı altında okul müdürü Hilmi Demir, meslek dersleri öğretmeni Ufuk Bahçalı refakatinde Alaşehir Devlet Hastanesi'nin çeşitli bölümlerinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret etti, Regaib Kandili nedeniyle hazırladıkları hediyeleri sundu. Öğrencileri karşılarında gören hastalar ve hasta yakınları çok memnun olduklarını getirdi, duygusal anlar yaşadı.

    Okul Müdürü Hilmi Demir, hastaneler ve tıp merkezlerinin bilimsel tedavi alanları olduğunu belirtip, "İnsanların tıbbi tedavilerin yanı sıra manevi olarak da ziyaret edilme, değer verilme gibi psikolojik desteklerede ihtiyaçları vardır. Bu düşüncelerle Regaip Kandili dolayısıyla hastalarımızın Regaip Kandili'ni kutlamak hem de onlara psikolojik destek verebilmek amacıyla ziyaretlerde bulıunduk. Hem öğrencilerimiz için bir uygulama eğitimi hem de hastalarımıza moral vermiş olduk. Bizlere bu frısatı tanıyan başhekim ve personeline teşekkür ediyoruz" dedi.

    Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında ağırlayan Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, öğrencilere hayata dair mesajlar verdi. Öğrencilere hedeflerini küçük değil büyük tutmalarını tavsiye etti. Başhekim Kırmalı, öğrencilere hastalara verdikleri manevi destek için teşekkür etti.

    Hastanede KOAH tedavisi gören Sarıgöl ilçesi Avşar Mahallesi'nden 78 yaşındaki Hüseyin Akbaba, öğrencilerin ziyaretinden mutlu olduğunu belirtip,

    özellikle ziyaretçisi olmayan hastalar için bu tür uygulamaların yapılmasını istedi.

    Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow