hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kovancı Mahallesi'ndeki isale hattı yenileniyor

    Kovancı Mahallesindeki isale hattı yenileniyor
    expand

    Kovancı Mahallesi'ndeki isale hattı yenileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Demirci ilçesinin Kovancı Mahallesi'nde, dağdan gelen kaynak suyunu yerleşime ulaştıran içme suyu isale hattını yenilemek için çalışma başlatıldı.

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kullanım ömrünü tamamlayan altyapıları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Demirci'nin Kovancı Mahallesi'nde eskiyen ve sıklıkla arızalanan 300 metrelik içme suyu isale hattında yenileme çalışmalarına başlandı. İçme suyu kaynağının çıkış noktasında da bakım onarım çalışması yapılarak, mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanacak.

    Kovancı Mahallesi Muhtarı Fahri Demirkan, "Dağdan gelen kaynak suyumuzu bize ulaştıran isale hattımız eski ve iyice yıpranmıştı. MASKİ yetkilileri, hattımızı yenilemek için çalışma başlattı. MASKİ sayesinde daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyoruz. Mahallemize gerçekten güzel ve faydalı hizmetler yapıldı. Bu çalışma da yine bizleri çok sevindirdi. Hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Şehnaz Başaran'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

    MANİSA, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow