hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kula'da 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' uygulaması yapıldı

    Kulada Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik uygulaması yapıldı
    expand

    Kula'da 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' uygulaması yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Kula ilçesinde, Karayolu Trafik Güvenliği Günü' kapsamında emniyet kemeri kullanımı ve yaya geçidi kullanımına yönelik denetimler yapıldı. Denetimlerde, vatandaşlara trafik kurallarıyla ilgili bilgilerin yer aldığı broşürler, kırmızı düdük ve araç kokuları dağıtıldı.

    İçişleri Bakanlığı tarafından 'Karayolu Trafik Güvenliği Günü' dolayısıyla 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' mottosuyla yayımlanan genelge kapsamında trafik denetimi yapıldı. Denetime Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurettin Yarımçam ve Kula Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Yardımcısı Erhan Ünsel ile trafik ekiplerinin katıldığı denetimlerde, araç sürücüleri ve yayalara yaya geçidi ve emniyet kemeri kullanımı ile ilgili bilgiler verildi. Bilgilendirici broşürler, kırmızı düdük ve araç kokularının da dağıtıldığı denetimlerde, ilçe genelindeki kazaları en az seviyeye indirmek amacıyla uyarılar da yapıldı.
    Trafik akışının yoğun olduğu cadde ve sokaklarda denetim yapmanın yanı sıra ilçenin trafiğe kapalı olan noktalarında yapılan uygulamalara da katılan Kaymakam Duru ve beraberindekiler, yayalara da trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarı yaptı. Daha sonra ilçedeki kahvehaneleri ziyaret eden Kaymakam Duru, burada da vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirmede bulundu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow