hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MASKİ kanalizasyondan çıkanlar şaşırtıyor

    MASKİ kanalizasyondan çıkanlar şaşırtıyor
    expand

    MASKİ kanalizasyondan çıkanlar şaşırtıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, kanalizasyon hatlarının sorunsuz çalışması adına yürüttükleri temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekiplerin özellikle kanal temizleme aracı 'Kombineyle' yürüttükleri çalışmalarda bacalardan çıkan malzemeler, şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.
    MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yürütülen temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren kanal ekipleri, Barbaros Mahallesi 4472 sokak ve Horozköy caddesinde bulunan ana kanalların baca temizlikleri gerçekleştirildi. Ana kanal temizleme aracı 'Kombine' ile yürütülen çalışmada ekipler, gözlerine inanamadı. Bacalardan çıkan malzemeler, şaşkınlık yarattı.
    MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, söz konusu temizlik çalışmaları sırasında bacalardan çıkan malzemeleri görünce şaşkınlık yaşadıklarını ifade ederek, "İl genelinde yürüttüğümüz temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz, Barbaros Mahallesi ve Horozköy caddesinde bulunan bacalarımızda temizlik çalışmaları yürüttü. Bu esnada bacalardan çıkanlar bizleri çok şaşırttı. Baca içerisinden evsel atıktan tutunda kaldırım taşlarına kadar birçok malzemeler çıktı. Ekiplerimizin ne denli zor şartlar altında çalıştığı aşikar görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ama kanalizasyon hatlarımızın temizliği konusunda da vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz" dedi.

    MANİSA, (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow