hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minik yürekler Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'ncı yılını kutladı

    Minik yürekler Cumhuriyetin kuruluşunun 96ncı yılını kutladı
    expand

    Minik yürekler Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'ncı yılını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, erken kutladı. Düzenlenen etkinlikte, şiirler okuyan, çeşitli gösteriler sunan minik yürekler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'e olan sevgilerini gösterdi.

    Cumhuriyet'in 96'ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde özel bir etkinlik düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda çocuklar hep bir ağızdan 'Andımız'ı okudu. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunduğu, gösterilerin sunulduğu programda minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

    Düzenlenen programın ardından kısa bir açıklamada bulunan Atatürk Kent Park Kreş Müdürü Başak Ustamehmetoğlu, "Çocuklarımızla özel günlerimizi kutluyoruz. Bu anlamda verdiğimiz eğitimlerde de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını, Cumhuriyet'in kazanımlarını anlatıyoruz. Çocuklarımızı Atatürk sevgisiyle büyütüyoruz. Onlar da bize bugün güzel bir gösteri sergiledi" dedi.

    MANİSA, (DHA)

    FOTOĞRAF

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow