hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlıklı yaşam programıyla kilo verdiler

    Sağlıklı yaşam programıyla kilo verdiler
    expand

    Sağlıklı yaşam programıyla kilo verdiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serkan ÖZDEMİR / MANİSA, (DHA)-MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, Belediye'nin kadınlara yönelik açtığı pilates ve egzersiz kurslarına katılan Hatice Pamukçu, uygulanan düzenli programlarla 4 ayda 14 kilo, Nebiye Demirel ise 16 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyor.

    Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yunus Emre Millet Çarşısı Spor Salonu'nda kadınlara yönelik açılan pilates ve egzersiz kursları devam ediyor.  Yoğun ilginin olduğu kurslara katılan kursiyerlerden Hatice Pamukçu, 4 ayda 14 kilo vererek 66 kilodan 52 kiloya düştü. Vakıfbank Türkbirliği İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan Pamukçu, sporla yorgunluğu atıp enerji bulduğunu söyledi.
    Bir başka kursiyer Nebiye Demirel ise 4 ayda uygulanan düzenli programlarla 78 kilodan 62 kiloya düşerek 16 kilo verdi. "Başlangıçta asla yapamam, zayıflayamam" dediğini hatırlatan Demirel, "Çok güzel bir tesis ortamında uzman hocamız eşliğinde spor yaparak ön yargımı kırdım ve hızla formuma ulaştım. Burada imkansız diye bir şey yok" dedi.
    Hatice Pamukçu ve Nebiye Demirel, kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti. Yunusemre Belediyespor Pilates Antrenörü Zarife Tok da Hatice Pamukçu ve Nebiye Demirel'in istekle ve azimle çalışarak sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini kaydederek, sağlıklı bir yaşam için kilo vermek isteyen tüm kadınlara kapılarının açık olduğunu söyledi.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow