hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahalle muhtarından sosyal sorumluluk projesi

    Mahalle muhtarından sosyal sorumluluk projesi
    expand

    Mahalle muhtarından sosyal sorumluluk projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Salihli ilçesinde, Sağlık Mahallesi Muhtarlığı tarafından başlatılan 'Senin fazlan benim ihtiyacımdır' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahiplerine giyecek ve ayakkabı yardımı yapıldı.

    Sağlık Mahallesi Muhtarı Meryem Kuzu öncülüğünde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahipleri için bir süre önce 'Senin fazlan benim ihtiyacımdır' sloganı ile kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, vatandaşlar evlerindeki kullanmadıkları gömlekten pantolana, elbiseden ayakkabıya kadar çok sayıda eşyayı muhtarlığa teslim etti. Yıkanıp, ütülenen kıyafetler askılara asılıp, muhtarlık binası yanında oluşturulan özel bir alanda açılan standa sergilenerek ihtiyaç sahilerine dağıtılmaya başlandı.

    Sağlık Mahallesi Muhtarı Meryem Kuzu, 'Senin fazlan benim ihtiyacımdır' kampanyasınaı kısa sürede yoğun ilgi gördgünü belirtip, "Başta Sağlık Mahallesi'nden olmak üzere birçok mahalleden, aralarında ayakkabı, elbise, pantolonun da bulunduğu çok sayıda eşya getirildi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    Emre SAÇLI / SALİHLİ (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow