hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pazarcı esnafına eldiven ve ıslak mendil dağıtıldı

    Pazarcı esnafına eldiven ve ıslak mendil dağıtıldı
    expand

    Pazarcı esnafına eldiven ve ıslak mendil dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Salihli ilçesinde, Çin'de ortaya çıkarak dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle semt pazarında esnafa ıslak mendil ve eldiven dağıtıldı.

    Çin'de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı Salihli Çarşamba Pazarı'nda esnafın vatandaşlara daha hijyenik ve sağlıklı hizmet sunabilmeleri amacıyla Bakkallar Esnaf Odası ile Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ve Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından esnafa ıslak mendil ve eldiven dağıtıldı.

    Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Rifat Yavaş, "Tüm dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de görülen koronavirüs için tüm önlemler giderek artarken, bizde pazarcı esnafımıza ıslak mendil ve eldiven dağıttık" dedi. Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü ise, "Salihli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışması yaptığı pazarda, üyelerimizin müşterilerine daha hijyenik ve sağlık hizmet etmelerini sağlamak amacıyla ıslak mendil ve eldiven dağıttık" dedi.

    Öte yandan pazarda korona virüsüne karşı bazı esnafların ise maske taktıkları görüldü.

    Emre Saçlı /SALİHLİ (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow