hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Salihli'de yaralı bulunan kızıl şahin tedaviye alındı

    Salihlide yaralı bulunan kızıl şahin tedaviye alındı
    expand

    Salihli'de yaralı bulunan kızıl şahin tedaviye alındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emre SAÇLI / MANİSA (Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Salihli ilçesinde yaralı bulunan kızıl şahin, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedaviye alındı.
    Taytan Mahalle Muhtarı Cafer Morbel ve mahalle sakinlerinden Hasan Aydoğan, Salihli-Köprübaşı yolu kenarında yaralı bir kızıl şahin olduğunu fark etti. Bitkin ve kanadından yaralı haldeki kızıl şahini yakalayan Morbel ve Aydoğan, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Yaralı kızıl şahin, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Birol Avcı tarafından ilk tedavisi yapıldı. Avcı, kızıl şahinin sağ kanadının kırık olduğunu söyledi.
    Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde ilk tedavisi yapılan yaralı şahin daha sonra Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkez'ine götürüldü. Şahinin tedavi edildikten sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4'üncü Bölge Manisa İl Şube Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Salihli Şefliği yetkililerine teslim edileceği bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow