hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni yıl öncesi 8 aileyi gıda yardımıyla sevindirdiler

    Yeni yıl öncesi 8 aileyi gıda yardımıyla sevindirdiler
    expand

    Yeni yıl öncesi 8 aileyi gıda yardımıyla sevindirdiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Salihli ilçesine bağlı Sart Mahallesi'nde bulunan Sart Mahmut Ortaokulu öğrencileri, geleneksel hale getirdikleri yardım kampanyası kapsamında yardıma muhtaç 8 aileye yeni yıl öncesi gıda yardımında bulundu.

    Sart Mahmut Ortaokulu'nda, 2 yıl önce, sosyal sorumluluk kapsamında, 'PaylAŞsana' adı altında proje başlatıldı. Projenin bu yıl ki ayağı kapsamında, yardıma muhtaç aileler için yeni yıl öncesinde, okul öğrencileri ve öğretmenleri aralarında topladıkları tavuk, makarna, pirinç, sıvı yağ, şişe domates, yumurta ve meyve gibi çeşitli gıda maddeleri aldı. Alınan bu gıda maddeleri kolilere doldurularak hazırlanan paketler, 8 aileye dağıtıldı.

    Salihli'nin Sart Mahmut Ortaokulu Müdürü Hasan Kaba, 'PaylAŞsana' adını verdikleri projeyi 2 yıldır sürdürdüklerini kaydetti. Kaba "Bir toplumda ne kadar çok yardımlaşma ve dayanışma varsa o kadar çok huzur, barış ve kardeşlik hakim olur. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyen Peygamberimiz'in ümmetleri olarak okulumuzda başlattığımız ve 2 yıldır sürdürdüğümüz 'PaylAŞsana' projemizin birinci dönemini tamamladık. Öğrencilerimizde paylaşma ve yardımlaşma duygusunu geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu projede emeği geçen öğretmenlerime ve katılım sağlayan öğrencilerime çok teşekkür ederim. Projemiz kapsamında 8 ailemize destek olduk" dedi.

    Emre SAÇLI / SALİHLİ (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow