hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akülü tekerlekli sandeye sevinci yaşadı

    Akülü tekerlekli sandeye sevinci yaşadı
    expand

    Akülü tekerlekli sandeye sevinci yaşadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kiloları nedeniyle yürümekte güçlük çeken 60 yaşındaki Naile Türkmenpınar'a bir hayırsever tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Büyük sevinç yaşayan Türkmenpınar, "Bana iki ayak getirdiniz" diyerek, teşekkür etti.

    Bozkurt Mahallesi Yaylalıkapı Sokak'ta engelli oğlu ile yaşayan Naile Türkmenpınar, 90 kilo olduğu için yürümekte güçlük çektiğini belirtip, mahalle muhtarı Hüsnü Nişli'ye bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu bildirdi. Bunun üzerine muhtar Nişli, bir hayırsever ile görüşüp Türkmenpınar'ın ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyenin alınmasını sağladı. Hayırseverin ismini gizli kalmasını istemesi edeniyle muhtar Nişli, bugün evine giderek Türkmenpınar'a akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

    Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın sevincini yaşayan Türkmenpınar, "Bana iki tane ayak getirdiniz. Hayırsever kardeşimizden ve muhtarımız Hüsnü Nişli'den Allah razı olsun. Başka hayırseverler de böyle sorunlarla mücadele veren yaşlılarımıza, engellilerimize yardım etsin" dedi.

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow