hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Turgutlu'da yeni başkan Hüseyin Oğuz oldu

    CHP Turgutluda yeni başkan Hüseyin Oğuz oldu
    expand

    CHP Turgutlu'da yeni başkan Hüseyin Oğuz oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Başkanlığı'nın 3 aday ile gidilen olağan kongresinde Hüseyin Oğuz, 1 oy farkla başkanlığa seçildi.

    CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı 37'nci Olağan Kongresi, Turgutlu Lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongreyi, CHP İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır, CHP Manisa milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP eski milletvekilleri Hasan Ören ve Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve çok sayıda partili izledi. Mevcut başkan Orhan Eratıcı'nın yeniden aday olmadığı kongrede, Hüseyin Oğuz, Hasan Ayma ve Fatma Karagöz başkanlık için yarıştı. 277 delegeden 263'ü sandık başına gitti.  Kullanılan oyların 96'sını alan emekli öğretmen Hüselin Oğuz, başkanlığa seçildi. Sandıktan rakibi Hasan Ayma'ya 95,  Fatma Karagöz'e de 67 oy çıktı. 5 oy ise geçersiz sayıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından Hüseyin Oğuz, kendisine destek veren delegelere teşekkür edip, "Kaybeden yok, kazanan CHP oldu" dedi.

    Oğuz, başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

    "Neşe Öztürk, Aytül Açangül, Sedef Türk, Kevser Ergin, Ali Kavlak, Şeref Müftüoğlu, Hüseyin Özcan, Şükrü Türköz, Gülbeği Bayram, Veli Yılmaz, Ali Yıldırancan, Erman Zorludağ, Samet Ersin, Hüseyin Paşaoğlu, Samet Fettahoğlu ve Uğur Ek."

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow