hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilerden engelli akranlarına hediye oyuncak

    Öğrencilerden engelli akranlarına hediye oyuncak
    expand

    Öğrencilerden engelli akranlarına hediye oyuncak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki Besime Elagöz Ortaokulu öğrencileri, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Firdevs Gürel Eğitim Uygulama İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret edip, buradaki engelli akranları ile oyunlar oynadı, oyuncak hediye etti.

    Besime Elagöz Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Engelliler Haftası nedeniyle Firdevs Gürel Eğitim Uygulama İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Besime Elagöz Ortaokulu Müdürü Burhanettin Basatemur da ziyarette öğrencilere eşlik etti. Öğrenciler yanlarında getirdikleri oyuncakları buradaki engelli öğrencilere hediye etti. Besime Elagöz Ortaokulu öğrencileri, engelli akranlarıyla gün boyu çeşitli oyunlarda oynayıp, keyifli vakit geçirdi.

    Okul Müdürü Burhanettin Basatemur, "Özel gençlerimizin ve çocuklarımızın sadece bu hafta değil, her zaman yanındayız. Öğrencilerimiz engelli arkadaşlarını ziyaret ederek yanlarında getirmiş oldukları oyuncakları teslim etti. Yüzlerde tebessüm oluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Bu güzel düşünceleri kendilerine ait. Öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow