hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turgutlu emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

    Turgutlu emniyeti suçlulara göz açtırmıyor
    expand

    Turgutlu emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (Manisa), (DHA)

    Turgutlu emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

    MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde, polisin suç ve suçlulara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, çeşitli suçlardan gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı. 
     
    Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede suç ve suçlularla mücadelede kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda,  Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Turgutlu genelinde aranması bulunan kişilere yönelik uygulama yaptı. Uygulamada, haklarında arama kararı bulunan 10 şüpheli yakalandı. Mahkemeye çıkartılan 10 şüpheliden  2’sinin  tutuklandığı öğrenildi. Öte yandan, polis ekiplerinin hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 şüpheliyi de kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, şüphelilerin çaldığı belirlenen malzemeler de bulunarak sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 

    UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TAM GAZ DEVAM EDİYOR 

    İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı  Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, bir şüphelinin üzerinden 36 gram metamfetamin uyuşturucu ve bir tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öte yandan, bekçi ekipleri ise durumundan şüphelendikleri bir şüpheliyi durdurmak istedi. Fakat bekçilerin 'Dur' ikazına uymayan şüpheli kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda, şüpheli bekçiler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yapılan üst aramasında, şüphelinin üzerinden 50 uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 545 lira para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin tutuklandığı belirtildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow