hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turgutlu'da Cumhuriyet coşkusu

    Turgutluda Cumhuriyet coşkusu
    expand

    Turgutlu'da Cumhuriyet coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin ilan edilişinin 97. yıldönümü törenle kutlandı.

    15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda gerçekleştirilen törene Turgutlu Kaymakam Vekili Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kemal Yağbasan, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve az sayıda vatandaş katıldı.

    Tören, Turgutlu Kaymakam Vekili Mesut Eser ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın halkı selamlayarak, bayramlarını kutlamasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunarak Tük bayrağı göndere çekildi. Turgutlu Kaymakam Vekili Mesut Eser, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören öğrencilerin şiirler okumasının ardından, Atatürk portresi ve Türk bayrağı açılmasıyla son buldu.

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow