hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turgutlu'da şehitler anıldı

    Turgutluda şehitler anıldı
    expand

    Turgutlu'da şehitler anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlikte anma töreni düzenlendi. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, şehit mezarlarına karanfil bırakıp, dualar okudu.

    Turgutlu'da, 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi. Turgutlu Şehitliği'ndeki törene; Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Garnizon Komutanı Albay Kenan Peşternik, CHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, siyasi partilerin temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İlter, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin Sağlık, şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

    Şehitlikteki törende şehit mezarları tek tek ziyaret edildi. Törene katılanlar, şehit mezarlarına karanfil bırakıp, dua etti. Ardından şehitlerimizin ruhu için Pazar Camii'nde öğle namazının ardından mevlit okutuldu ve hatim duası yapıldı.

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow