hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler, projelerine destek veren Kaymakam Çam'a balık hediye etti

    Öğrenciler, projelerine destek veren Kaymakam Çama balık hediye etti
    expand

    Öğrenciler, projelerine destek veren Kaymakam Çam'a balık hediye etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Ali DİNLER/KIZILTEPE(Mardin),(DHA)- MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde, öğrenciler projelerine destek veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam'a, 2 balık hediye etti. 
    Kızıltepeli öğrenciler, 'Bir bilgi, bin sevgi' projesine destek veren Kaymakam ve Belediye Başkanı Hüseyin Çam'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Çam, ziyarette Ankara, Gebze, Gaziantep ve Nizip ve Kızıltepe’deki öğrencilerle uzaktan bağlantıyla da bir süre sohbet etti. Çam,  projenin günümüzde en çok ihtiyaç duyulan değerleri taşıdığını ifade ederek, "Hayatı, doğasıyla, canlısıyla, insanıyla farkına varmadan yaşamaya devam edersek maalesef başka şeyler için, iş işten geçmiş olacak. Onun için özellikle çocuklarımızın farkına varabileceği, toplumda farkındalık yaratabileceği bu tarz projeler, onların sorunlu değil, sorumlu bireyler olarak yetişebilmesi için çok önemlidir" dedi.
    Öğrenciler, kendilerini makamında ağırlayan ve projeye destek veren Kaymakam Çam'a içinde sevgi ve bilgi adını verdikleri iki balık bulunan cam fanus hediye etti. 
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow