hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızıltepe'de çocuklara Yerli Malı Haftası sürprizi

    Kızıltepede çocuklara Yerli Malı Haftası sürprizi
    expand

    Kızıltepe'de çocuklara Yerli Malı Haftası sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Ali DİNLER/KIZILTEPE(Mardin),(DHA)- MARDİN'in Kızıltepe Kaymakamlığı ve belediye başkanlığınca Yerli Malı Haftası nedeniyle ilçedeki çocuklar evlerinde ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler verildi.
    Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Kızıltepe Kaymakamlığı ile Kızıltepe Belediye Başkanlığı'nca hazırlanan çalışmayla çocuklar evlerinde ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler verildi. Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu ilçede eğitim gören çocukların bu yıl Yerli Malı Haftası'nı evlerinde geçirmelerinden dolayı tarımda öncü olan ilçenin yerli üretimi bulgur ve çeşitli hediyeler teslim edildi.
    Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl Yerli Malı Haftası kutlamalarını evlerde yaptıklarını ifade ederek, "Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu'muz ile çocuklarımıza yerli üretimimiz olan ürünlerimizi gönderdik. İsterdik ki, çocuklarımızla birlikte okullarında kutlayalım. Fakat Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl kutlamalarımız bu şekilde oldu. Bir nebze de olsa çocuklarımızın yüzünü güldürmüş olmak bizleri mutlu etti" dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow