hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mardin'de, 112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon toplantısı

    Mardinde, 112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon toplantısı
    expand

    Mardin'de, 112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selim KAYA/ MARDİN, (DHA)- MARDİN Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında 112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon toplantısı düzenlendi.
    112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon toplantısı Vali Mahmut Demirtaş, başkanlığında toplandı. Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Hülya Karaboğa, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Davut Esen ve Orman İşletme Müdürü Siyamet Kaya'nın katıldığı toplantıda, planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.
    112 Acil Çağrı Merkezi'ndeki personellerin bir taraftan yardım bekleyen gerçek vakalara ambulans, polis, jandarma, itfaiye ekiplerini sevk edip hayat kurtarmaya çalışırken, diğer taraftan da asılsız ihbarlar ile mücadele etmesinin görevlerini zorlaştırdığını toplantıda anlatan Vali Demirtaş, vatandaşların bu konuda daha duyarlı ve dikkatli olmalarını istedi. Vali Demirtaş, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen asılsız çağrıların azaltılması konusunda vatandaşların bilgilendirmesi çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatında bulundu. 
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow