hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mardin'de hayvan hastanesi açıldı

    Mardinde hayvan hastanesi açıldı
    expand

    Mardin'de hayvan hastanesi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nezir GÜNEŞ/MARDİN,(DHA)- MARDİN Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak ve evcil hayvanların tedavi edilebileceği hayvan hastanesi açıldı.
    Sokak hayvanları ile evcil, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların da tedavi edileceği Mardin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesi'nin açılışı gerçekleşti. Evren Mahallesi'nde yer alan ve içinde ameliyathane, kan tahlil laboratuvarı, Yoğun Bakım ve Acil Ünitesi, dijital röntgen, ultrasonografi ile muayene, ameliyat öncesi ve sonrası bakım, hayvan yıkama ve kurutma odaları, yavrulu anne bölümü, karantina birimleri ve hayvan ambulansı bulunan hastane için açılış töreni düzenlendi.
    Açılış törenine katılan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, hayvanlara hizmet edecek, hayvanların tedavisinin sağlanacağı ve onlara merhametle sevgi gösterilecek bir tesisi açmanın gurur verici olduğun söyledi. Mardin’i dünyada yaşanılabilir en güzel kentlerden biri yapmak için çalıştıklarını anlatan Vali Yaman, "Belediyecilik anlamında kurumsal ve kendi kendine işleyen belediyeyi oluşturmak için çalışıyoruz" dedi. Konuşmasının ardından Vali Yaman, tedavi görev hayvanlar hakkında veterinerler bilgiler aldı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow