hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mardin'de pedallar, sağlıklı yaşam için çevrildi

    Mardinde pedallar, sağlıklı yaşam için çevrildi
    expand

    Mardin'de pedallar, sağlıklı yaşam için çevrildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nezir GÜNEŞ/MARDİN,(DHA)- MARDİN'de Yeşilay gönüllülerinin katılımıyla geleneksel olarak düzenlenen bisiklet turunda, pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi.
    Yeşilay Mardin Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel bisiklet turu, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı önünde düzenlenen etkinlikle start aldı. Bisiklet severlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için farkındalık oluşturuldu.
    Yeşilay Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Yeşilay olarak, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için bir çok etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Bisiklet turu her yıl, bir önceki yıla göre daha büyük ilgi görüyor. Gençlerin yanı sıra, çocuklar ve kadınlar ve yaşlıların katılımı bizi oldukça memnun ediyor. Turumuza katılan ve sağlıklı yaşam mesajımıza ortak olan herkese teşekkür ederim” dedi.
    15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı'nda başlayan bisiklet turu, Artuklu Belediyesi hizmet binası üzerinden Vali Ozan caddesi takip edilerek Mardin Devlet Hastanesi istikametinde devam etti. Parkur başlangıç noktasında son buldu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow