hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Midyat polisinin eğitim verdiği öğrenciler fotoğraf sergisi açtı

    Midyat polisinin eğitim verdiği öğrenciler fotoğraf sergisi açtı
    expand

    Midyat polisinin eğitim verdiği öğrenciler fotoğraf sergisi açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Halis İŞ/MİDYAT(Mardin), (DHA)- MARDİN'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen fotoğrafçılık kursu kapsamında öğrenciler tarafından çekilen fotoğraflar sergilendi.
    Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından "Midyat'ta küçük adımlarla büyük yarınlara" projesi kapsamında açılan fotoğrafçılık kursuna katılan öğrencilerin çektiği fotoğraflar Hükümet Konağı'nda düzenlenen sergiyle görücüye çıktı. Bir aylık eğitimin ardından 12 kursiyerin çektiği Mardin ve Midyat ilçesinin tarihi yapılarına ait 30 fotoğraf ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Serginin ardından fotoğraflar ilçedeki kamu kurumlarında uygun görülen yerlere asılacak. 
    Sergiyi gezen Kaymakam Tekin Dundar, "Mardin'deki, Midyat'taki tarihi, kültürel varlıkların fotoğrafçılık kursu kapsamında fotoğraflanması, kayıt altına alınması ve sergilenmesi amacıyla bir proje yapılmıştı. Emniyetimiz gençlerimize, çocuklarımıza hem vakitlerini değerlendirme anlamında hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma anlamında bu tür projelere devam edecektir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
    Projeyi yürüten Polis Memuru Beyza Aktay, "Sergimize çok fazla talep var. Bu şekilde sergimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Amacımız, öğrencilerimize bir nebze olsun katkı sağlayabilmek, onların hayatına biraz ışık olabilmek ve onları sosyal aktivitelerle buluşturmaktı" diye konuştu. 
    Kursiyer Kader Acar da, kentin tarihini anlatan fotoğraflar çektiklerini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow