hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Midyatlı tekstilcilerden sağlık çalışanlarına koruyucu ekipman desteği

    Midyatlı tekstilcilerden sağlık çalışanlarına koruyucu ekipman desteği
    expand

    Midyatlı tekstilcilerden sağlık çalışanlarına koruyucu ekipman desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Halis İŞ/MİDYAT(Mardin), (DHA)- MARDİN'in Midyat ilçesinde faaliyet gösteren tekstilciler, ilçede koronavirüsle mücadelede görev alan sağlık çalışanlarına 10 koli kişisel koruyucu ekipman desteğinde bulundu. 
    Midyat ilçesinde Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği'nce, koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarına 10 koli kişisel koruyucu ekipman desteğinde bulunuldu. Dernek Başkanı Halil El ve Başkan Yardımcısı Hasan Akipa, Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Çelik'i ziyaret ederek, salgınla mücadelede yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra ilçedeki tekstil fabrikalarında üretimi yapılan, içerisinde tulum ve bone bulunan 10 koli koruyucu ekipmanı teslim etti. Başhekim Çelik, koruyucu ekipman konusunda gelen yardımlar sayesinde pek bir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, "Sağlık çalışanları arasındaki hastalığın yaygınlığı hastanemizde son derece düşük bir oranda oldu. Bu da bizi rahatlattı. Hizmette aksamaya sebebiyet vermedi. Var olan kapasitemizin üstünde hizmet verebilmemizi sağladı" dedi.
    'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'
    Dernek Başkanı Halil El ise "İmece usulüyle herkes işin ucundan tutarsa büyük acıları hafifletmiş oluruz. Biz pandeminin başladığı günden bu yana dernek olarak başhekimimize, "Gecenin 3'ünde bizi çağırın biz yanınızdayız. En zor zamanlarda topluma böyle nitelikli, böyle güzel bir hizmette bulunuyorsunuz. Biz sizlerin yanınızdayız' dedik. Her zaman bunu söyledik" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow