hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz Lions’lardan anlamlı şenlik

    Akdeniz Lions’lardan anlamlı şenlik
    expand

    MERSİN'DE Akdeniz Lions Kulübü,  öğrenme zorluğu çeken çocukların eğitimine katkı sunmak için Yılbaşı Alışveriş Şenliği düzenle

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mersin’de 24 yıldır karşılıksız hizmet sloganıyla ve yerel gönüllülük coşkusu ile çalışan Akdeniz Lions Kulübü bu yıl alış veriş şenliğinin dördüncüsünü düzenledi. Özellikle kadın üreticileri ve diğer sivil toplum kuruluşlarını da bir araya getirerek, sağlık ve eğitim konularındaki çalışmalara fon yaratmak amacıyla düzenlenen şenliğe ilgi bu yıl ilgi bir hayli fazla oldu.  118-U Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı ve Genel Yönetmen Berna Ateşoğlu’nun 'İyiliğe kanat açıyoruz' sloganıyla bu yıl eğitime katkı amacıyla düzenlenen şenlik karnaval havasında geçti.

    Alışveriş festivali ile ilgili bilgi veren Akdeniz Lions Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Demet Altay, "Şenlikten elde edilen gelirler eğitime katkı amaçlı kullanılacak. Bu yıl şenliğe 100 tane firma katıldı. 1000 adet davetiye bastırdık. Bu etkinliği her sene yapıyoruz. Bu 4’üncü yılımız. Engelli çocuklar için okullara spor odası ve diyabet odası yaptırdık. Bu seneki etkinliğimizin gelirlerini de öğrenme zorluğu çeken çocuklar için bir devlet okuluna bağışlayacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow