hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz Belediyesi, Çamlıbel Aşıklar Parkı’nı yeniledi

    Akdeniz Belediyesi, Çamlıbel Aşıklar Parkı’nı yeniledi
    expand

    Akdeniz Belediyesi, Çamlıbel Aşıklar Parkı’nı yeniledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'in Akdeniz ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, isminden de anlaşılacağı üzere bir zamanlar aşıkların uğrak mekanlarından olan ‘Çamlıbel Aşıklar Parkı’, Akdeniz Belediyesi’nce yenilenip yeşile bürünüyor.
    Akdeniz Belediyesi, Çamlıbel semtinin yıllardır simge değerlerinden biri olan Aşıklar Parkı’nı bakım ve onarımdan geçiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kendi fidanlığında ürettiği farklı renk ve çeşitlilikteki mevsimlik çiçekleri Aşıklar Parkı'na dikerek, Çamlıbel'i rengarenk bir görüntüye bürüyor. Peyzaj çalışmalarına hız veren ekipler, vatandaşların dinlenmek veya eğlenmek için yoğun ilgi gösterdiği Aşıklar Parkı'nın yeniden canlanması için çalışmalarını sürdürürken, bankların onarımı ve çöp kovalarının yenilenmesi konusunda çalışmalarını tamamladı.
    Parkın çiçeklendirme, yeşillendirme ve yenileme çalışmalarını değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Bir nesil öncesi Aşıklar Parkı olarak tabir edilen, birçok insanın da hatırası olan Aşıklar Parkımızda onarım ve yeşillendirme çalışmaları başlattık. Akdeniz'in her bir noktasını bakımlı tutmaya çalışıyor ve mevsimlik çiçeklerle donatıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, mevsimlik çiçek üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Böylece bir yandan ihtiyaç duyulan bitkilerin üretimini sağlarken, belediye olarak tasarruf da elde etmiş oluyoruz. Kaliteli, yaşanılır, düzenli ve sağlıklı bir kent için belediyecilik anlamında ihtiyaç duyulan hizmet, proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow