hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor

    Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor
    expand

    Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- AKDENİZ Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla, zengin ve eğlenceli bir içeriğe sahip ücretsiz Çocuk Şenliği’ne imza atıyor.
    Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabında, 29-30-31 Mart tarihleri içinde düzenlenecek çocuk şenliği, 10.00 ila 15.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 3 gün sürecek olan Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği’nde; çeşitli sahne gösterileri ve eğitici atölyeler, tiyatro gösterimleri, yarış parkuru, oyun alanları, yüz boyama ve birbirinden eğlenceli daha birçok etkinlik yer alacak.
    Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla Millet Bahçesi Sahil Etabında düzenlenecek ve 3 gün sürecek olan Çocuk Şenliği’ne tüm Akdenizlileri davet etti. Başkan Gültak, "En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız için eğlence ve oyun dolu bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Çocuklarımızın sevinç, heyecan ve mutluluğuna katkı sunmak istiyoruz. Çocuklarıyla güzel saatler, keyifli ve unutamayacakları anlar yaşamaları için bütün ailelerimizi, ücretsiz düzenleyeceğimiz çocuk şenliğimize bekliyoruz" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow